torsdag 8 januari 2009

Torsk kokt i vitt vin med parmesan ost





Dagen började med en smoothie på yoghurt och frysta hallon. Nam Nam!


















Det var verkligen en GI middag vi åt i kväll. Torsk kokt i vitt vin med parmesanost och en sallad med balsamico.

För 2 pers

2 dl vitt vin
ett paket torsk eller annan vit fisk
en fiskbuljongtärning eller fond
parmesanost
citron
salt och peppar


Koka upp vinet med buljongen, lägg i fisken och sjud på svag värme tills fisken är genomkokt.
Ta upp fisken med en hålslev och lägg den på salladen.
Pressa över lite citron och hyvla över parmesanosten.

2 kommentarer:

Vilken härlig blogg :). Ska prova ditt recept med en gång och göra den uppfriskande smothien. Kram.

Tack snälla Amanda.
Hoppas fisken smakade=)

Skicka en kommentar

Dela

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More