onsdag 31 december 2008

Fullkornspasta med blodriska och bacon



för ett laktosfritt recept byt ut smöret mot laktosfritt smör

För 2 personer:

300 g valfri svamp (jag använde blodriska som jag plockade i oktober)
175 g fullkornspasta
1 paket bacon
körsbärstomater
ruccola eller annan salladsmix
smör
salt och peppar, vit tryffeloja (om du har det hemma)
en vitlöksklyfta



Stek ur allt vatten ur svampen
Tillsätt lite smör, pressa i vitlöksklyftan och bryn svampen så den får den där nötiga smaken
Salta och peppra, droppa över lite vit tryffeloja om du har det hemma

Koka pastan enligt förpackningen

Knaperstek baconen och lägg dom på ett hushållspapper så fettet rinner av

Skölj tomater och ruccola
Dela tomaterna och blanda ihop alla ingredienser i kastrullen eller i en skål.



0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Dela

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More