Nam Nam
Vardagsinspiration och kulinariska äventyr från Grythyttans djupa skogar.
söndag 4 januari 2009
Varmt och kallt
söndag, januari 04, 2009
Anna
Inga kommentarer
Linssoppan från igår
och en termos jordgubb/vanilj te fick följa med ut på isen idag.
Varmt, mättande och GI vänligt.
14 minusgrader, en frysen hund och ingen fisk =)
Posted in:
gi
Skicka med e-post
BlogThis!
Dela på X
Dela på Facebook
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
0 kommentarer:
Skicka en kommentar
Prenumerera på inlägg
Dela
Populära inlägg
Etiketter
Bloggarkiv
Populära inlägg
Gordon Ramsey´s beef Wellington
Till nyår gjorde vi Gordon Ramsey´s recept på beef Wellington. Det är lite pyssligt och kan vara lite svårt om man aldrig har gjort det f...
Fläderchampagne
Jag såg på Det goda livet avsnitt 4 på SVT här om dagen där dom tillverkade fläderchampagne. Eftersom flädern faktiskt blommar nu så gav ...
Chevregratinerad fläskfile
Det här var super gott! 5/5 =) 1 fläskfilé 1 rödlök 1 stor vitlöksklyfta 1,5 dl turkisk yoghurt (går bra med crème fraiche också) ...
Lammhjärta tillsammans med vin svamp lök och sidfläsk
Här om dagen kom min sambo hem med en liten utmaning, ett paket med tre lammhjärtan. Eftersom jag inte varken hade ätit eller tillagat lam...
Jordgubbsfrossa: Ulvagubben's självplock på Ulva Kvarn
Ulva Kvarn är ett smultronställe för många här i Uppsala. I vacker omgivning kan du bland annat strosa runt bland loppisar, beu...
Framdel av lamm enkelt men jobbigt
I förra veckan var jag på Willys, en affär jag inte brukar handla på pga att jag tycker att kvalitén på deras livsmedlen inte är speciellt b...
Tummen ner för smultronvin
Ursprung: Sverige, Österlen Vintyp: Fruktvin Alkoholhalt: 15 % vol. Volym: 750 ml Artikelnummer: 12069-01 Pris: 53...
Etiketter
bakat
(32)
bröd
(21)
chips
(2)
choklad
(22)
desserter
(27)
drycker
(24)
favoritrecept
(23)
fisk
(55)
fruk och bär
(41)
frukost
(16)
färs
(22)
gi
(22)
glass
(26)
glutenfritt
(72)
godis
(6)
Grythyttan
(36)
grytor
(10)
hel och halv fabrikat
(9)
hundgodis
(1)
husmanskost
(7)
Italien
(10)
jamie oliver
(7)
jul
(18)
korv
(13)
kyckling
(38)
kött
(76)
laktosfritt
(24)
lamm
(23)
lax
(1)
Matartiklar
(11)
matkul
(44)
matsidor
(13)
New York
(9)
Nigella
(7)
nyheter
(80)
nyår
(7)
odling
(6)
ost
(21)
paj
(3)
pasta
(32)
pizza
(15)
potatis
(14)
Prag
(3)
presenter
(10)
prylar
(13)
quinoa
(7)
resor
(26)
restauranger
(15)
sallad
(61)
shopping
(9)
skolan
(3)
smörgåsar
(9)
soppa
(6)
svamp
(36)
sås
(10)
Taffel
(21)
testat
(11)
tester
(4)
tips
(43)
Traditioner/Högtider
(33)
vegetariskt
(50)
Video
(6)
vin
(21)
vårrecept
(8)
ägg
(11)
övrigt
(27)
Blog Archive
►
2014
(8)
►
november
(3)
►
april
(3)
►
februari
(2)
►
2013
(18)
►
december
(1)
►
november
(3)
►
juni
(3)
►
maj
(1)
►
april
(1)
►
mars
(2)
►
februari
(3)
►
januari
(4)
►
2012
(95)
►
december
(4)
►
november
(1)
►
oktober
(4)
►
september
(9)
►
augusti
(9)
►
juli
(5)
►
juni
(7)
►
maj
(9)
►
april
(18)
►
mars
(11)
►
februari
(7)
►
januari
(11)
►
2011
(131)
►
december
(11)
►
november
(6)
►
oktober
(8)
►
september
(9)
►
augusti
(16)
►
juli
(19)
►
juni
(11)
►
maj
(16)
►
april
(5)
►
mars
(7)
►
februari
(10)
►
januari
(13)
►
2010
(174)
►
december
(7)
►
november
(6)
►
oktober
(7)
►
september
(8)
►
augusti
(16)
►
juli
(16)
►
juni
(16)
►
maj
(21)
►
april
(18)
►
mars
(19)
►
februari
(15)
►
januari
(25)
▼
2009
(383)
►
december
(16)
►
november
(19)
►
oktober
(15)
►
september
(18)
►
augusti
(17)
►
juli
(20)
►
juni
(25)
►
maj
(30)
►
april
(39)
►
mars
(59)
►
februari
(66)
▼
januari
(59)
Ost och lök gratinerade fläskkotletter
Färgämnena som förgiftar maten
Matmässor
En enkel bärpaj mitt i natten
Långkok: Köttgryta med Guinness
Mat snusk!!
När maten blir dyrare krävs det en armé
Rolig fakta om Kiwi
Mozzarella och salvia fyllda kycklingfiléer
Skogschampinjonsoppa
Thaibasilika
St. Agur och getost
Ugnsbakad lax och potatismos med chevre
Vinskola del 4
Jordgub/banan smoothie
Chevregratinerad fläskfile
Glassnostalgi
En fantastisk affär
Äppelallergi
Nigellas långstekta kyckling
Spansk vinskola del 2
Spansk vinskola
Salviakryddade fläskkotletter
Godmorgon Nypressad; Jona Gold
Pink lady; det rosa saltet
ICA's fruktbitar till smoothies
Förra årets svamphysteri
Hacka vitlök
El Bulli
Smörstekt gös med gräddkokta rödbetor
På tal om ägg
Tips: ägg i pajdegen
Gör din egen müsli
Artikel: Kockarna på slottet
Hel kyckling med ugnsbakade rotfrukter
En hemsk matupplevelse
Hur du tärnar en mango
Hos mamma
Old London Chips
En tidslinje över mat
hur du filear en fisk
Hur man gör videos
Kladdkaka med vanilj
Torsk kokt i vitt vin med parmesan ost
Fläskfile i gorgonzolasås igen
Omelett med mozzarella och svamp
Lindt Creation Intense Orange
Fläskfile i gorgonzolasås
Utvärdering av GI metoden
Stekt lax och quinoasallad
Mattester
Varmt och kallt
Litchi
I Amsterdam äter dom smörgås med strössel
Stekt sej med avocadoröra
GI muffins med havssalt
Ugnsstekt fläskfile med ajvarsås
Nyårsmat
Choklad
►
2008
(24)
►
december
(24)
Om mig
Anna
Visa hela min profil
0 kommentarer:
Skicka en kommentar