Nam Nam
Vardagsinspiration och kulinariska äventyr från Grythyttans djupa skogar.
torsdag 15 januari 2009
På tal om ägg
torsdag, januari 15, 2009
Anna
Inga kommentarer
Posted in:
ägg
Skicka med e-post
BlogThis!
Dela på X
Dela på Facebook
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
0 kommentarer:
Skicka en kommentar
Prenumerera på inlägg
Dela
Populära inlägg
Etiketter
Bloggarkiv
Populära inlägg
Gordon Ramsey´s beef Wellington
Till nyår gjorde vi Gordon Ramsey´s recept på beef Wellington. Det är lite pyssligt och kan vara lite svårt om man aldrig har gjort det f...
Jamie Oliver's femtimmars lamm
Ervalla Lamm's fina lammstek (höst lamm) fick bli huvudingrediensen i Jamie Olivers läckra femtimmars lamm. Till den här grytan passa...
Favorit till jul: Långjästa saffransbullar
Dom här fantastiskt goda saffransbullarna gjorde jag efter att jag tittade in hos Martin Johansson Pain de Martin. Nu har jag hitta...
Lammhjärta tillsammans med vin svamp lök och sidfläsk
Här om dagen kom min sambo hem med en liten utmaning, ett paket med tre lammhjärtan. Eftersom jag inte varken hade ätit eller tillagat lam...
Jamie Oliver's snabbpizza
Den här snabbpizza hittade jag när jag tittade på Jamie Oliver's 30-minutes meal. Det gäller att plocka fram alla köksverktyg och ing...
Höstig lammgryta med kantareller
Här i Grythyttan är det riktigt höstigt, svampen poppar upp för fullt i skogarna, löven ligger gula på marken och luften är kylig. Vad passa...
Jamie Olivers höstiga köttgryta
Mustiga långkota grytor med rotfrukter brukar värma gott i höstmörkret. Jamie Oliver's recept på köttgryta passade perfekt till kvälle...
Etiketter
bakat
(32)
bröd
(21)
chips
(2)
choklad
(22)
desserter
(27)
drycker
(24)
favoritrecept
(23)
fisk
(55)
fruk och bär
(41)
frukost
(16)
färs
(22)
gi
(22)
glass
(26)
glutenfritt
(72)
godis
(6)
Grythyttan
(36)
grytor
(10)
hel och halv fabrikat
(9)
hundgodis
(1)
husmanskost
(7)
Italien
(10)
jamie oliver
(7)
jul
(18)
korv
(13)
kyckling
(38)
kött
(76)
laktosfritt
(24)
lamm
(23)
lax
(1)
Matartiklar
(11)
matkul
(44)
matsidor
(13)
New York
(9)
Nigella
(7)
nyheter
(80)
nyår
(7)
odling
(6)
ost
(21)
paj
(3)
pasta
(32)
pizza
(15)
potatis
(14)
Prag
(3)
presenter
(10)
prylar
(13)
quinoa
(7)
resor
(26)
restauranger
(15)
sallad
(61)
shopping
(9)
skolan
(3)
smörgåsar
(9)
soppa
(6)
svamp
(36)
sås
(10)
Taffel
(21)
testat
(11)
tester
(4)
tips
(43)
Traditioner/Högtider
(33)
vegetariskt
(50)
Video
(6)
vin
(21)
vårrecept
(8)
ägg
(11)
övrigt
(27)
Blog Archive
►
2014
(8)
►
november
(3)
►
april
(3)
►
februari
(2)
►
2013
(18)
►
december
(1)
►
november
(3)
►
juni
(3)
►
maj
(1)
►
april
(1)
►
mars
(2)
►
februari
(3)
►
januari
(4)
►
2012
(95)
►
december
(4)
►
november
(1)
►
oktober
(4)
►
september
(9)
►
augusti
(9)
►
juli
(5)
►
juni
(7)
►
maj
(9)
►
april
(18)
►
mars
(11)
►
februari
(7)
►
januari
(11)
►
2011
(131)
►
december
(11)
►
november
(6)
►
oktober
(8)
►
september
(9)
►
augusti
(16)
►
juli
(19)
►
juni
(11)
►
maj
(16)
►
april
(5)
►
mars
(7)
►
februari
(10)
►
januari
(13)
►
2010
(174)
►
december
(7)
►
november
(6)
►
oktober
(7)
►
september
(8)
►
augusti
(16)
►
juli
(16)
►
juni
(16)
►
maj
(21)
►
april
(18)
►
mars
(19)
►
februari
(15)
►
januari
(25)
▼
2009
(383)
►
december
(16)
►
november
(19)
►
oktober
(15)
►
september
(18)
►
augusti
(17)
►
juli
(20)
►
juni
(25)
►
maj
(30)
►
april
(39)
►
mars
(59)
►
februari
(66)
▼
januari
(59)
Ost och lök gratinerade fläskkotletter
Färgämnena som förgiftar maten
Matmässor
En enkel bärpaj mitt i natten
Långkok: Köttgryta med Guinness
Mat snusk!!
När maten blir dyrare krävs det en armé
Rolig fakta om Kiwi
Mozzarella och salvia fyllda kycklingfiléer
Skogschampinjonsoppa
Thaibasilika
St. Agur och getost
Ugnsbakad lax och potatismos med chevre
Vinskola del 4
Jordgub/banan smoothie
Chevregratinerad fläskfile
Glassnostalgi
En fantastisk affär
Äppelallergi
Nigellas långstekta kyckling
Spansk vinskola del 2
Spansk vinskola
Salviakryddade fläskkotletter
Godmorgon Nypressad; Jona Gold
Pink lady; det rosa saltet
ICA's fruktbitar till smoothies
Förra årets svamphysteri
Hacka vitlök
El Bulli
Smörstekt gös med gräddkokta rödbetor
På tal om ägg
Tips: ägg i pajdegen
Gör din egen müsli
Artikel: Kockarna på slottet
Hel kyckling med ugnsbakade rotfrukter
En hemsk matupplevelse
Hur du tärnar en mango
Hos mamma
Old London Chips
En tidslinje över mat
hur du filear en fisk
Hur man gör videos
Kladdkaka med vanilj
Torsk kokt i vitt vin med parmesan ost
Fläskfile i gorgonzolasås igen
Omelett med mozzarella och svamp
Lindt Creation Intense Orange
Fläskfile i gorgonzolasås
Utvärdering av GI metoden
Stekt lax och quinoasallad
Mattester
Varmt och kallt
Litchi
I Amsterdam äter dom smörgås med strössel
Stekt sej med avocadoröra
GI muffins med havssalt
Ugnsstekt fläskfile med ajvarsås
Nyårsmat
Choklad
►
2008
(24)
►
december
(24)
Om mig
Anna
Visa hela min profil
0 kommentarer:
Skicka en kommentar