måndag 25 maj 2009

Pastasallad med ärtpesto

Hittade en sallad på Tasteline som såg god ut. Vad tror ni?=)


400 gram
pasta
5 dl
gröna ärtor
2 st
vitlöksklyfta(or)
1 dl
olivolja
0,5 dl
parmesanost
100 gram
sockerärtor
2 st
buffelmozzarella
100 gram
babyspenat
50 gram
pinjenötter

Tillagning

8 portioner

1. Koka pastan enligt förpackningen.

2. Mixa 3 dl av ärterna med vitlöken och droppa i olivoljan. Flytta över till en stor bunke och vänd i parmesanosten och pastan.

3. Dela sockerärterna på mitten och vänd ner dem och 2 dl gröna ärter. Skär mozzarellaosten i kuber och vänd i dem samt spenat och rucola direkt före servering.

4. Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna på medelhög värme och strö över salladen. Strö över lite flingsalt och svartpeppar.

2 kommentarer:

Låter väldigt god! =)

Den där tror jag på! Såg väldigt gott ut på fotot.

Skicka en kommentar

Dela

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More