På Jamie Olivers hemsida www.jamieoliver.com finns det mängder av gottiga recept att läsa.
Dagens middag här hemma gjordes utifrån Jamie's recept. Det var så gott att jag var tvungen att sörpla i mig vinskyn som blev kvar på tallriken =)
Det här måste ni prova! Så fantastiskt gott, och så enkelt att göra.
Förvärma ugnen till 200 ° Lägg ett kycklingbröst (jag använde kycklingklubbor och dom behöver en 40-50 min i ugnen), med skinn kvar, i en skål. Lägg i 8 sparrisar, 6 halverade körsbärstomater och blad från 1 kvist färsk rosmarin, plus en hel kvist av rosmarin också. Blanda allt tillsammans med en nypa havssalt och nymalen svartpeppar och ett en skvett olivolja. Lägg grönsakerna i en metallfolieklädd ugnsform och placera kycklingen och en rosmarin kvist ovanpå. Krydda väl. Tillsätt vitt vin och tillaga i mitten av ugnen i 25 till 35 minuter. Servera med några stänk balsamvinäger.
2 kommentarer:
Oj vad hungrig man blev :P
Det ser supersmarrigt ut!
Skicka en kommentar