torsdag, april 09, 2009
Anna
Så söta=)
- 140 g mjukt smör
- 140 g socker
- 3 medelstora ägg
- 100 g vetemjöl
- 1 tsk bakpulver
- 25 g kakao, siktat
Glasyr
- 85 g mjölkchoklad, krossad
- 85 g mjukt smör
- 140 g florsocker, siktat
- folieinslagna chokladägg
- Värm ugnen till 200 och sätta 16 guld muffinsformar på en plåt. Blanda alla ingredienser till muffinsen i en skål och vispa med en elektrisk handvisp eller i en matberedare tills smeten är slät. Fyll formarna till 2/3 och baka i ugnen i 12-15 minuter. Låt muffinsarna svalna.
- Glasyre; smält chokladen över ett vattenbad eller i mickron på i 1 minut. Blanda ihop smör och socker tillsammans, slå sedan i den smälta choklad. Bred på muffinsarna och dekorera med chokladäggen.
2 kommentarer:
Vilken supergullig blogg! Du är ju duktig på både smakkombinationer och foto, minsann… Lycka till!
Oh så gott! Längtade efter något gott och lättbakat1
Tack!
Skicka en kommentar