torsdag 9 april 2009

Påskmuffins


Så söta=)

  • 140 g mjukt smör
  • 140 g socker
  • 3 medelstora ägg
  • 100 g vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 25 g kakao, siktat
Glasyr
  • 85 g mjölkchoklad, krossad
  • 85 g mjukt smör
  • 140 g florsocker, siktat
  • folieinslagna chokladägg
  1. Värm ugnen till 200 och sätta 16 guld muffinsformar på en plåt. Blanda alla ingredienser till muffinsen i en skål och vispa med en elektrisk handvisp eller i en matberedare tills smeten är slät. Fyll formarna till 2/3 och baka i ugnen i 12-15 minuter. Låt muffinsarna svalna.
  2. Glasyre; smält chokladen över ett vattenbad eller i mickron på i 1 minut. Blanda ihop smör och socker tillsammans, slå sedan i den smälta choklad. Bred på muffinsarna och dekorera med chokladäggen.

2 kommentarer:

Vilken supergullig blogg! Du är ju duktig på både smakkombinationer och foto, minsann… Lycka till!

Oh så gott! Längtade efter något gott och lättbakat1

Tack!

Skicka en kommentar

Dela

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More