Årets första grillning skedde väldigt spontant och snabbt i lördags när det var så varmt och fint ute. Egentligen ska man ju förbera maten innan man ger sig iväg och ska grilla, speciellt om man ska grilla med engångsgrillar. Vi tog i alla fall med oss goda vänner, två vovvar, en röd filt, mitt favorit vin för tillfället Moselland Riesling Spätlese, 2 engångsgrillar, fläskkarré, 2 sorters glace, en sallad bestående av fetaost,ädelost, ärtskott,blandsallad, oliver,kidney bönor, körsbärstomater, och en vitlöksvinegrette.
Det känns som om vi bara grillar kött av olika slag...tråkigt när jag tänker efter.
Mitt "mat mål" i sommar ska bli att grilla lax, hel kyckling och hm..vad brukar du grilla på sommaren? Jag är riktigt dålig på att grilla, det borde finnas någon grill kurs man kan gå. Va kul det skulle vara!
0 kommentarer:
Skicka en kommentar