Det kan vara bra med en portionsberäknare för kött och chark om du har bjudit många gäster.
Här hittar du några tips på hur du lätt piffar upp en sallad
Sallad med bacon, valnötter, parmesanost och krämig gräslöksdressing
Potatissallad med kapris och senap (super god)
Sallad på rostade morötter
Tomatsallad med getost
Något att dricka?
Ett gott rosévin
Riesling By the River
Kött
Vitvinsmarinerad fläskfilé med avocado och sparrissallad
Marinerad fläskfile,på en salladsbäd med ädelost,röbetor och valnötter
Nigella's asiatiska lammsallad
Något sött
Persikopaj med blåbär och grädde
Himmelsk tysk äppelpaj
Sallad på rostade morötter
Tomatsallad med getost
Potatis och rödbetssallad med honung och lime
Något att dricka?
Saft på svartvinbärsblad
Ett gott rosévin
Riesling By the River
Kött
Vitvinsmarinerad fläskfilé med avocado och sparrissallad
Marinerad fläskfile,på en salladsbäd med ädelost,röbetor och valnötter
Nigella's asiatiska lammsallad
Något sött
Persikopaj med blåbär och grädde
Fantastisk morotskaka (favoritrecept)
Himmelsk tysk äppelpaj
2 kommentarer:
Ville bara bjuda in till min nya matblogg, Den Rockande Kocken... http://blog.godaremat.se/ Ha en bra dag...
Härliga recept och vackra bilder!
Det är alltid lika roligt att gå in på din blogg! : )
Skicka en kommentar