måndag 29 juni 2009

Potatis och rödbetssallad med honung och lime



Mer gott från Tasteline.


för 4 ports:

400 gram
färskpotatis(ar)
200 gram
rödbetor
5 st
salladslök(ar)
1 kruka(or)
koriander, färsk
1 st
limefrukt(er), rivet skal och saft


tabasco, grön
1 msk
honung
1 dl
matlagningsyoghurt


salt och svartpeppar


Tillagning

1. Skrubba och koka potatisen. Dela den i grova bitar. Koka rödbetorna. Skala och dela dem i grova bitar.

2. Skär salldslöken tunt. Grovhacka koriandern. Blanda limeskal, saft, tabasco (efter smak) och honung. Tillsätt yoghurt. Salta och peppra.

3. Vänd ner övriga ingredienser. Servera salladen till t.ex. lättlagade kycklinglårfiléer.

Reaktioner:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Dela

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More