Nam Nam
Vardagsinspiration och kulinariska äventyr från Grythyttans djupa skogar.
onsdag 24 augusti 2011
Kycklingsallad med rödbetor och fetaost
onsdag, augusti 24, 2011
Anna
Inga kommentarer
Gårdagens middag blev kycklingsallad med fetaost, rödlök, stekt kycklingfilé, kokta rödbetor, mozzarella, gurka och tomat.
Posted in:
kyckling
,
sallad
Skicka med e-post
BlogThis!
Dela på X
Dela på Facebook
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
0 kommentarer:
Skicka en kommentar
Prenumerera på inlägg
Dela
Populära inlägg
Etiketter
Bloggarkiv
Populära inlägg
Gordon Ramsey´s beef Wellington
Till nyår gjorde vi Gordon Ramsey´s recept på beef Wellington. Det är lite pyssligt och kan vara lite svårt om man aldrig har gjort det f...
Favorit till jul: Långjästa saffransbullar
Dom här fantastiskt goda saffransbullarna gjorde jag efter att jag tittade in hos Martin Johansson Pain de Martin. Nu har jag hitta...
Nigella's himmelska revbensspjäll
Jag tittade på ett avsnitt av Nigella's jul och fastnade för revbensspjällen hon gjorde. Få ingredienser och allt skulle blandas i en ...
Köttbullar med dijonsenap,rostad lök och kalvfond
I veckan köpte jag 1,6 kg blandfärs som fick bli köttbullar. Jag tycker att resultatet blir bättre och saftigare när man använder blandfärs ...
Mangodessert med vaniljglass
I fruktskålen hittade jag två mogna mango som låg och såg lite ledsna ut, så dom fick bli en sötsyrlig mangodessert. Perfekt till vaniljgla...
Jamie Oliver's femtimmars lamm
Ervalla Lamm's fina lammstek (höst lamm) fick bli huvudingrediensen i Jamie Olivers läckra femtimmars lamm. Till den här grytan passa...
Smakexplosion: Långkok på oxlägg
mört oxlägg med kraftig smak av rött vin kryddor och grönsaker. ...
Etiketter
bakat
(32)
bröd
(21)
chips
(2)
choklad
(22)
desserter
(27)
drycker
(24)
favoritrecept
(23)
fisk
(55)
fruk och bär
(41)
frukost
(16)
färs
(22)
gi
(22)
glass
(26)
glutenfritt
(72)
godis
(6)
Grythyttan
(36)
grytor
(10)
hel och halv fabrikat
(9)
hundgodis
(1)
husmanskost
(7)
Italien
(10)
jamie oliver
(7)
jul
(18)
korv
(13)
kyckling
(38)
kött
(76)
laktosfritt
(24)
lamm
(23)
lax
(1)
Matartiklar
(11)
matkul
(44)
matsidor
(13)
New York
(9)
Nigella
(7)
nyheter
(80)
nyår
(7)
odling
(6)
ost
(21)
paj
(3)
pasta
(32)
pizza
(15)
potatis
(14)
Prag
(3)
presenter
(10)
prylar
(13)
quinoa
(7)
resor
(26)
restauranger
(15)
sallad
(61)
shopping
(9)
skolan
(3)
smörgåsar
(9)
soppa
(6)
svamp
(36)
sås
(10)
Taffel
(21)
testat
(11)
tester
(4)
tips
(43)
Traditioner/Högtider
(33)
vegetariskt
(50)
Video
(6)
vin
(21)
vårrecept
(8)
ägg
(11)
övrigt
(27)
Blog Archive
►
2014
(8)
►
november
(3)
►
april
(3)
►
februari
(2)
►
2013
(18)
►
december
(1)
►
november
(3)
►
juni
(3)
►
maj
(1)
►
april
(1)
►
mars
(2)
►
februari
(3)
►
januari
(4)
►
2012
(95)
►
december
(4)
►
november
(1)
►
oktober
(4)
►
september
(9)
►
augusti
(9)
►
juli
(5)
►
juni
(7)
►
maj
(9)
►
april
(18)
►
mars
(11)
►
februari
(7)
►
januari
(11)
▼
2011
(131)
►
december
(11)
►
november
(6)
►
oktober
(8)
►
september
(9)
▼
augusti
(16)
Full fart i skolan inför debutant
Portvinskokta fikon med murkelvingrette
Grillade kyckling och grönsaksspett
Lyxigt: smörstekt Karl-Johan
Skogens svarta guld blev till svamppasta
Kycklingsallad med rödbetor och fetaost
Bakpotatis med sojasmör,fetaost, knaperstekt bacon...
Kantarell toast med västerbottenost
Snapshots from Malaysia: What Is Malaysian Cuisine?
Recept på hemmagjord bostongurka
Olivolja råder bot på brännande chili
Frukost: Smörgås med äggröra
Hallon och vinbärspajer en regnig dag
Goda grillrecept
Mammas goda chokladrutor
Recept till kräftkoket
►
juli
(19)
►
juni
(11)
►
maj
(16)
►
april
(5)
►
mars
(7)
►
februari
(10)
►
januari
(13)
►
2010
(174)
►
december
(7)
►
november
(6)
►
oktober
(7)
►
september
(8)
►
augusti
(16)
►
juli
(16)
►
juni
(16)
►
maj
(21)
►
april
(18)
►
mars
(19)
►
februari
(15)
►
januari
(25)
►
2009
(383)
►
december
(16)
►
november
(19)
►
oktober
(15)
►
september
(18)
►
augusti
(17)
►
juli
(20)
►
juni
(25)
►
maj
(30)
►
april
(39)
►
mars
(59)
►
februari
(66)
►
januari
(59)
►
2008
(24)
►
december
(24)
Om mig
Anna
Visa hela min profil
0 kommentarer:
Skicka en kommentar