Nam Nam
Vardagsinspiration och kulinariska äventyr från Grythyttans djupa skogar.
tisdag 16 augusti 2011
Olivolja råder bot på brännande chili
tisdag, augusti 16, 2011
Anna
Inga kommentarer
Chili på händerna bränner rejält men olivolja verkar hjälpa.
Hot Pepper Hands: An Easy Way to Stop the Burn
Posted in:
tips
Skicka med e-post
BlogThis!
Dela på X
Dela på Facebook
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
0 kommentarer:
Skicka en kommentar
Prenumerera på inlägg
Dela
Populära inlägg
Etiketter
Bloggarkiv
Populära inlägg
Gordon Ramsey´s beef Wellington
Till nyår gjorde vi Gordon Ramsey´s recept på beef Wellington. Det är lite pyssligt och kan vara lite svårt om man aldrig har gjort det f...
Fläderchampagne
Jag såg på Det goda livet avsnitt 4 på SVT här om dagen där dom tillverkade fläderchampagne. Eftersom flädern faktiskt blommar nu så gav ...
Chevregratinerad fläskfile
Det här var super gott! 5/5 =) 1 fläskfilé 1 rödlök 1 stor vitlöksklyfta 1,5 dl turkisk yoghurt (går bra med crème fraiche också) ...
Lammhjärta tillsammans med vin svamp lök och sidfläsk
Här om dagen kom min sambo hem med en liten utmaning, ett paket med tre lammhjärtan. Eftersom jag inte varken hade ätit eller tillagat lam...
Jordgubbsfrossa: Ulvagubben's självplock på Ulva Kvarn
Ulva Kvarn är ett smultronställe för många här i Uppsala. I vacker omgivning kan du bland annat strosa runt bland loppisar, beu...
Framdel av lamm enkelt men jobbigt
I förra veckan var jag på Willys, en affär jag inte brukar handla på pga att jag tycker att kvalitén på deras livsmedlen inte är speciellt b...
Tummen ner för smultronvin
Ursprung: Sverige, Österlen Vintyp: Fruktvin Alkoholhalt: 15 % vol. Volym: 750 ml Artikelnummer: 12069-01 Pris: 53...
Etiketter
bakat
(32)
bröd
(21)
chips
(2)
choklad
(22)
desserter
(27)
drycker
(24)
favoritrecept
(23)
fisk
(55)
fruk och bär
(41)
frukost
(16)
färs
(22)
gi
(22)
glass
(26)
glutenfritt
(72)
godis
(6)
Grythyttan
(36)
grytor
(10)
hel och halv fabrikat
(9)
hundgodis
(1)
husmanskost
(7)
Italien
(10)
jamie oliver
(7)
jul
(18)
korv
(13)
kyckling
(38)
kött
(76)
laktosfritt
(24)
lamm
(23)
lax
(1)
Matartiklar
(11)
matkul
(44)
matsidor
(13)
New York
(9)
Nigella
(7)
nyheter
(80)
nyår
(7)
odling
(6)
ost
(21)
paj
(3)
pasta
(32)
pizza
(15)
potatis
(14)
Prag
(3)
presenter
(10)
prylar
(13)
quinoa
(7)
resor
(26)
restauranger
(15)
sallad
(61)
shopping
(9)
skolan
(3)
smörgåsar
(9)
soppa
(6)
svamp
(36)
sås
(10)
Taffel
(21)
testat
(11)
tester
(4)
tips
(43)
Traditioner/Högtider
(33)
vegetariskt
(50)
Video
(6)
vin
(21)
vårrecept
(8)
ägg
(11)
övrigt
(27)
Blog Archive
►
2014
(8)
►
november
(3)
►
april
(3)
►
februari
(2)
►
2013
(18)
►
december
(1)
►
november
(3)
►
juni
(3)
►
maj
(1)
►
april
(1)
►
mars
(2)
►
februari
(3)
►
januari
(4)
►
2012
(95)
►
december
(4)
►
november
(1)
►
oktober
(4)
►
september
(9)
►
augusti
(9)
►
juli
(5)
►
juni
(7)
►
maj
(9)
►
april
(18)
►
mars
(11)
►
februari
(7)
►
januari
(11)
▼
2011
(131)
►
december
(11)
►
november
(6)
►
oktober
(8)
►
september
(9)
▼
augusti
(16)
Full fart i skolan inför debutant
Portvinskokta fikon med murkelvingrette
Grillade kyckling och grönsaksspett
Lyxigt: smörstekt Karl-Johan
Skogens svarta guld blev till svamppasta
Kycklingsallad med rödbetor och fetaost
Bakpotatis med sojasmör,fetaost, knaperstekt bacon...
Kantarell toast med västerbottenost
Snapshots from Malaysia: What Is Malaysian Cuisine?
Recept på hemmagjord bostongurka
Olivolja råder bot på brännande chili
Frukost: Smörgås med äggröra
Hallon och vinbärspajer en regnig dag
Goda grillrecept
Mammas goda chokladrutor
Recept till kräftkoket
►
juli
(19)
►
juni
(11)
►
maj
(16)
►
april
(5)
►
mars
(7)
►
februari
(10)
►
januari
(13)
►
2010
(174)
►
december
(7)
►
november
(6)
►
oktober
(7)
►
september
(8)
►
augusti
(16)
►
juli
(16)
►
juni
(16)
►
maj
(21)
►
april
(18)
►
mars
(19)
►
februari
(15)
►
januari
(25)
►
2009
(383)
►
december
(16)
►
november
(19)
►
oktober
(15)
►
september
(18)
►
augusti
(17)
►
juli
(20)
►
juni
(25)
►
maj
(30)
►
april
(39)
►
mars
(59)
►
februari
(66)
►
januari
(59)
►
2008
(24)
►
december
(24)
Om mig
Anna
Visa hela min profil
0 kommentarer:
Skicka en kommentar