onsdag 24 februari 2010

Gnocchi med chevre, bladspnat och pecannötter

Gnocchi med chevre, bladspnat och pecannötter

ett paket gnocchi
ett litet paket bladspenat
några pecannötter
en bit chevre
en näve körsbärstomater
1 vitlöksklyfta,pressad
smör att steka i
salt,peppar

Grovhacka pecannötterna, skär chevren i mindre bitar och dela tomaterna i hälften.
Fräs spenaten,gnocchin och tomaterna tillsammans i smör med en pressad vitlöksklyfta, salta och peppra. Blanda i pecanötterna och chevren.Fääärdigt=)


Reaktioner:

5 kommentarer:

Mmmmm vad gott det låter =)
Detta ska testas ;)

http://pennysrecept.blogspot.com/

Det där såg riktigt, riktigt gott ut! Gillar din blogg, mkt lockande här :)

tack sara! bra med gott va=)
gnnochin är så bar för det går snabbt och sånt gillar vi=)

Det där låter riktigt riktigt gott och det ser superbt ut på bild!

Helena: ja det va riktigt smaskigt,snabbt och enkelt. perfekt en vardagskväll=)

Skicka en kommentar

Dela

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More