måndag 1 mars 2010

SIA Glass nya smaker


Bubbelgum, Marängswiss, Hallon Saltlakrits och Brownie är nya smaker från SIA Glass.
Såhär beskrivs dom:

"Hallon Saltlakrits
Ultrababyrosa utseende med hemliga slingor av lakrits som likt spindelväv spricker upp över ytan. Smaken är intensiv av sött och salt som när de möts får munnen att explodera av salivutsöndring. I detta möte skapas en oväntad balans av den flyktiga hallonsmaken och sträva lakritstonen.

Brownie
Ljust sammetsbrun yta med välspridda små läckra kakbitar. Smaken är mild och len av choklad medan kakbitarna utgör ett segt tuggmotstånd och en koncentrerad, mörkare arom. I eftersmaken klingar långsamt en bakad chokladton från brownien iväg.

Bubbelgum
En Barbiedockscerise färgkaskad bryts upp av krämvita prickar. Här har hela godis­butikens smakpalett samlats i en orgie av frukt- och bärsmak. Är man inte på bra humör så blir man det efter denna sprudlande glada glass.

Marängswiss
Inbjudande vaniljprickigtvitt utseende med brunvita noteringar och däremellan ljusare slingor. Mycket krämig konsistens med flera intressanta texturbrytningar. Riktigt krispig maräng möter en underbar sötfyllig banansylt. En klassisk och läcker kombination och en hel dessert i varje tugga. Läckert."

Reaktioner:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Dela

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More