Nam Nam
Vardagsinspiration och kulinariska äventyr från Grythyttans djupa skogar.
måndag 1 mars 2010
SIA Glass glasskarta för 2010
måndag, mars 01, 2010
Anna
Inga kommentarer
Posted in:
glass
,
nyheter
Skicka med e-post
BlogThis!
Dela på X
Dela på Facebook
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
0 kommentarer:
Skicka en kommentar
Prenumerera på inlägg
Dela
Populära inlägg
Etiketter
Bloggarkiv
Populära inlägg
Gordon Ramsey´s beef Wellington
Till nyår gjorde vi Gordon Ramsey´s recept på beef Wellington. Det är lite pyssligt och kan vara lite svårt om man aldrig har gjort det f...
Fläderchampagne
Jag såg på Det goda livet avsnitt 4 på SVT här om dagen där dom tillverkade fläderchampagne. Eftersom flädern faktiskt blommar nu så gav ...
Chevregratinerad fläskfile
Det här var super gott! 5/5 =) 1 fläskfilé 1 rödlök 1 stor vitlöksklyfta 1,5 dl turkisk yoghurt (går bra med crème fraiche också) ...
Lammhjärta tillsammans med vin svamp lök och sidfläsk
Här om dagen kom min sambo hem med en liten utmaning, ett paket med tre lammhjärtan. Eftersom jag inte varken hade ätit eller tillagat lam...
Jordgubbsfrossa: Ulvagubben's självplock på Ulva Kvarn
Ulva Kvarn är ett smultronställe för många här i Uppsala. I vacker omgivning kan du bland annat strosa runt bland loppisar, beu...
Framdel av lamm enkelt men jobbigt
I förra veckan var jag på Willys, en affär jag inte brukar handla på pga att jag tycker att kvalitén på deras livsmedlen inte är speciellt b...
Tummen ner för smultronvin
Ursprung: Sverige, Österlen Vintyp: Fruktvin Alkoholhalt: 15 % vol. Volym: 750 ml Artikelnummer: 12069-01 Pris: 53...
Etiketter
bakat
(32)
bröd
(21)
chips
(2)
choklad
(22)
desserter
(27)
drycker
(24)
favoritrecept
(23)
fisk
(55)
fruk och bär
(41)
frukost
(16)
färs
(22)
gi
(22)
glass
(26)
glutenfritt
(72)
godis
(6)
Grythyttan
(36)
grytor
(10)
hel och halv fabrikat
(9)
hundgodis
(1)
husmanskost
(7)
Italien
(10)
jamie oliver
(7)
jul
(18)
korv
(13)
kyckling
(38)
kött
(76)
laktosfritt
(24)
lamm
(23)
lax
(1)
Matartiklar
(11)
matkul
(44)
matsidor
(13)
New York
(9)
Nigella
(7)
nyheter
(80)
nyår
(7)
odling
(6)
ost
(21)
paj
(3)
pasta
(32)
pizza
(15)
potatis
(14)
Prag
(3)
presenter
(10)
prylar
(13)
quinoa
(7)
resor
(26)
restauranger
(15)
sallad
(61)
shopping
(9)
skolan
(3)
smörgåsar
(9)
soppa
(6)
svamp
(36)
sås
(10)
Taffel
(21)
testat
(11)
tester
(4)
tips
(43)
Traditioner/Högtider
(33)
vegetariskt
(50)
Video
(6)
vin
(21)
vårrecept
(8)
ägg
(11)
övrigt
(27)
Blog Archive
►
2014
(8)
►
november
(3)
►
april
(3)
►
februari
(2)
►
2013
(18)
►
december
(1)
►
november
(3)
►
juni
(3)
►
maj
(1)
►
april
(1)
►
mars
(2)
►
februari
(3)
►
januari
(4)
►
2012
(95)
►
december
(4)
►
november
(1)
►
oktober
(4)
►
september
(9)
►
augusti
(9)
►
juli
(5)
►
juni
(7)
►
maj
(9)
►
april
(18)
►
mars
(11)
►
februari
(7)
►
januari
(11)
►
2011
(131)
►
december
(11)
►
november
(6)
►
oktober
(8)
►
september
(9)
►
augusti
(16)
►
juli
(19)
►
juni
(11)
►
maj
(16)
►
april
(5)
►
mars
(7)
►
februari
(10)
►
januari
(13)
▼
2010
(174)
►
december
(7)
►
november
(6)
►
oktober
(7)
►
september
(8)
►
augusti
(16)
►
juli
(16)
►
juni
(16)
►
maj
(21)
►
april
(18)
▼
mars
(19)
Krämig broccoli och kålsallad
Omelett med bacon, parmean och rödlök
Sallad med bacon, valnötter, parmesanost och kräm...
Chokladvåfflor med rårörda bär, vaniljglass & nötkräm
Ostvåfflor med färska örter och rökt lax
Söndagsfrukost
Sallad på avocado, körsbärstomater och rödlök
Hamburgare med getost, bacon och rostad lök
Varm sallad med kamutvete, sparris och haricoverts
Bra tips för att bli en bättre matlagare
Potatissallad med bacon och salladslök
Kycklingpaj med dragon och vitt vin
Chokladfondant av en mästerkock
Vintips: Riesling By the River
Matbröd med vitlök och lagrad ost
SIA Glass glasskarta för 2010
SIA Glass nya smaker
Årets glassnyheter
Honung och senapsglaserad lax med räkor i vitlökssmör
►
februari
(15)
►
januari
(25)
►
2009
(383)
►
december
(16)
►
november
(19)
►
oktober
(15)
►
september
(18)
►
augusti
(17)
►
juli
(20)
►
juni
(25)
►
maj
(30)
►
april
(39)
►
mars
(59)
►
februari
(66)
►
januari
(59)
►
2008
(24)
►
december
(24)
Om mig
Anna
Visa hela min profil
0 kommentarer:
Skicka en kommentar