fredag 20 maj 2011

Grillad marinerad kyckling med glasnudelsallad






































för 2 personer
2 kycklingfiléer

glasnudlar



marinad
1 msk soja
1 msk sambaloelek
2 vitlöksklyftor, pressade
1 msk matolja



sallad (det man har hemma)
rädisor
gul knipplök
romansallad
gurka
kokt broccoli
paprika
körsbärstomater
jordnötter

dessing
1 msk riven ingefära
1 msk soja
en halv chilipeppar, finhackad
1 tsk sesamolja
2 msk olivolja


Lägg kycklinfiléerna i en påse tillsammans med marinaden. Marinera kycklingen i 2 timmar eller över natten i kylen .
Grilla kycklingen på en grill 5 minuter på varje sida. Pensla med den överblivna marinaden.

Lägg glasnudlarna i en skål och slå hett vatten över så det däcker nudlarna. Efter 3 minuter är nudlarna mjuka. Häll av vattnet och låt nudlarna svalna.
Blanda ihop salladen,tillsätt nudlarna, slå dressingen över och blanda runt.

Reaktioner:

1 kommentarer:

Så fint du serverar maten :)!

Vad är glasnudlar?

Skicka en kommentar

Dela

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More