för 2 personer
2 torskfiléer
1 burk kokosmjölk
2 tsk grön currypasta
2 msk fiskfond
1 färskt broccoli
1 liten sötpotatis
1 purjolök
matolja
salt
- Rensa och skölj purjolöken och skär den sedan i skivor. Skala sötpotatisen och skär den i mindre bitar. Bryt små buketter av broccolin och skär ner stammen i mindre bitar.
- Fräs currypastan 2 minuter i en rejäl skvätt matolja så alla smaker kommer fram.
- Tillsätt grönsakerna, kokosmjölken och fiskfonden. Blanda runt och smaka av med salt. Låt koka på medel temperatur i 10 minuter.
- Salta fisken och lägg ner den i såsen koka 8 minuter till tills fisken är genomkokt.
- Servera med ris eller potatis.
1 kommentarer:
Åhh så gott! NamNam!
Detätervi på lördag :)
Skicka en kommentar