onsdag 25 maj 2011

Torskfilé i grön curry och kokosmjölk




för 2 personer

2 torskfiléer 
1 burk kokosmjölk 
2 tsk grön currypasta
2 msk fiskfond
1 färskt broccoli 
1 liten sötpotatis
1 purjolök
matolja
salt


  1. Rensa och skölj purjolöken och skär den sedan i skivor. Skala sötpotatisen och skär den i mindre bitar. Bryt små buketter av broccolin och skär ner stammen i mindre bitar. 
  2. Fräs currypastan 2 minuter i en rejäl skvätt matolja så alla smaker kommer fram.
  3. Tillsätt grönsakerna, kokosmjölken och fiskfonden. Blanda runt och smaka av med salt. Låt koka på medel temperatur i 10 minuter. 
  4. Salta fisken och lägg ner den i såsen koka 8 minuter till tills fisken är genomkokt.
  5. Servera med ris eller potatis. 

Reaktioner:

1 kommentarer:

Åhh så gott! NamNam!

Detätervi på lördag :)

Skicka en kommentar

Dela

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More