torsdag 8 september 2011

8 rätters avsmakningsmeny

Jag har skrivit det flera gånger förut men jag är så himla tacksam för att jag få gå på den här skolan. Vi har fantastiska lärare och vi får laga och äta mat som är gjord av dom bästa råvarorna. Idag lagade vi en 8 rätters avsmakningsmeny. Vi tränade på att jobba a la carte. Alltså laga mat på beställning. 
Alla rätter var enastående! Ett perfekt sätt att avsluta veckan på. 






Mandelpotatiskräm med sikrom chips och dill



Halstrad anklever med morotskräm och frisésallad





Smörpocherad havskräfta med Gnocchi





Sea Bass och pilgrimsmussla med persiljerot och rökt mjölk




Ravioli ”plin” med svart trumpetsvamp och trattkantareller





Vildand med kräftkokta rotfrukter och kantareller




Citronpaj


Hallonchokladmousse med hallonyoghurtglass

Reaktioner:

3 kommentarer:

Japp, man kokar upp mjölk med rökt sidfläsk och charlottenlök, sen får det dra 30 minuter och efter det silas lök och fläsk bort=)

Vackra rätter!Säkert lika gott som det ser ut :)

Roligt att höra att du trivs så bra! Jag är så glad för din skull.

Skicka en kommentar

Dela

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More