Nam Nam
Vardagsinspiration och kulinariska äventyr från Grythyttans djupa skogar.
måndag 4 juli 2011
Lindt Creation Coconut - godaste chokladen just nu
måndag, juli 04, 2011
Anna
Inga kommentarer
Himmelsk, skynda köp =)
Posted in:
choklad
,
godis
,
nyheter
Skicka med e-post
BlogThis!
Dela på X
Dela på Facebook
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
0 kommentarer:
Skicka en kommentar
Prenumerera på inlägg
Dela
Populära inlägg
Etiketter
Bloggarkiv
Populära inlägg
Fläderchampagne
Jag såg på Det goda livet avsnitt 4 på SVT här om dagen där dom tillverkade fläderchampagne. Eftersom flädern faktiskt blommar nu så gav ...
Gordon Ramsey´s beef Wellington
Till nyår gjorde vi Gordon Ramsey´s recept på beef Wellington. Det är lite pyssligt och kan vara lite svårt om man aldrig har gjort det f...
Himmelsk smultronglass med vanilj
Nu finns det gott om smultron i dikeskanterna. Dom små röda är goda att äta som dom är men hittar man mycket så tycker jag att man ska gör...
Jordgubbsfrossa: Ulvagubben's självplock på Ulva Kvarn
Ulva Kvarn är ett smultronställe för många här i Uppsala. I vacker omgivning kan du bland annat strosa runt bland loppisar, beu...
Jamie Oliver's femtimmars lamm
Ervalla Lamm's fina lammstek (höst lamm) fick bli huvudingrediensen i Jamie Olivers läckra femtimmars lamm. Till den här grytan passa...
Lammhjärta tillsammans med vin svamp lök och sidfläsk
Här om dagen kom min sambo hem med en liten utmaning, ett paket med tre lammhjärtan. Eftersom jag inte varken hade ätit eller tillagat lam...
Tummen ner för smultronvin
Ursprung: Sverige, Österlen Vintyp: Fruktvin Alkoholhalt: 15 % vol. Volym: 750 ml Artikelnummer: 12069-01 Pris: 53...
Etiketter
bakat
(32)
bröd
(21)
chips
(2)
choklad
(22)
desserter
(27)
drycker
(24)
favoritrecept
(23)
fisk
(55)
fruk och bär
(41)
frukost
(16)
färs
(22)
gi
(22)
glass
(26)
glutenfritt
(72)
godis
(6)
Grythyttan
(36)
grytor
(10)
hel och halv fabrikat
(9)
hundgodis
(1)
husmanskost
(7)
Italien
(10)
jamie oliver
(7)
jul
(18)
korv
(13)
kyckling
(38)
kött
(76)
laktosfritt
(24)
lamm
(23)
lax
(1)
Matartiklar
(11)
matkul
(44)
matsidor
(13)
New York
(9)
Nigella
(7)
nyheter
(80)
nyår
(7)
odling
(6)
ost
(21)
paj
(3)
pasta
(32)
pizza
(15)
potatis
(14)
Prag
(3)
presenter
(10)
prylar
(13)
quinoa
(7)
resor
(26)
restauranger
(15)
sallad
(61)
shopping
(9)
skolan
(3)
smörgåsar
(9)
soppa
(6)
svamp
(36)
sås
(10)
Taffel
(21)
testat
(11)
tester
(4)
tips
(43)
Traditioner/Högtider
(33)
vegetariskt
(50)
Video
(6)
vin
(21)
vårrecept
(8)
ägg
(11)
övrigt
(27)
Blog Archive
►
2014
(8)
►
november
(3)
►
april
(3)
►
februari
(2)
►
2013
(18)
►
december
(1)
►
november
(3)
►
juni
(3)
►
maj
(1)
►
april
(1)
►
mars
(2)
►
februari
(3)
►
januari
(4)
►
2012
(95)
►
december
(4)
►
november
(1)
►
oktober
(4)
►
september
(9)
►
augusti
(9)
►
juli
(5)
►
juni
(7)
►
maj
(9)
►
april
(18)
►
mars
(11)
►
februari
(7)
►
januari
(11)
▼
2011
(131)
►
december
(11)
►
november
(6)
►
oktober
(8)
►
september
(9)
►
augusti
(16)
▼
juli
(19)
Fläskkarré med lök och kantareller
Apfelstrudel- ingen hit!
Italien: i mataffären
Ordning bland Godmorgon juicen
Bra och gott vin i Innbruck på Invinum
Mat i Innsbruck dag 2
Mat i Innsbruck
Den godaste kräftsoppan
Lisa över heta mattrender 2011
Dagens lunch: stor sallad
Skafferiet bageri och café i Filipsstad
10 goda GI-frukostar
Himmelsk smultronglass med vanilj
Lammfärsbiffar med couscous rödbetor och yoghurtdr...
tips: Marabou strawberry cheescake
Ananas med kokos och vaniljglass
Lindt Creation Coconut - godaste chokladen just nu
Hur man grillar fisk utan att den fastnar på grillen
Densuke vattenmelonen kostar 25.000 kr
►
juni
(11)
►
maj
(16)
►
april
(5)
►
mars
(7)
►
februari
(10)
►
januari
(13)
►
2010
(174)
►
december
(7)
►
november
(6)
►
oktober
(7)
►
september
(8)
►
augusti
(16)
►
juli
(16)
►
juni
(16)
►
maj
(21)
►
april
(18)
►
mars
(19)
►
februari
(15)
►
januari
(25)
►
2009
(383)
►
december
(16)
►
november
(19)
►
oktober
(15)
►
september
(18)
►
augusti
(17)
►
juli
(20)
►
juni
(25)
►
maj
(30)
►
april
(39)
►
mars
(59)
►
februari
(66)
►
januari
(59)
►
2008
(24)
►
december
(24)
Om mig
Anna
Visa hela min profil
0 kommentarer:
Skicka en kommentar