Nam Nam
Vardagsinspiration och kulinariska äventyr från Grythyttans djupa skogar.
tisdag 11 oktober 2011
Tillagning av kött: Kärntemperaturer
tisdag, oktober 11, 2011
Anna
Inga kommentarer
Den här bilden har jag snott från en föreläsning i skolan =) Tycker att den är en bra vägvisare.
Posted in:
Grythyttan
,
kött
Skicka med e-post
BlogThis!
Dela på X
Dela på Facebook
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
0 kommentarer:
Skicka en kommentar
Prenumerera på inlägg
Dela
Populära inlägg
Etiketter
Bloggarkiv
Populära inlägg
Gordon Ramsey´s beef Wellington
Till nyår gjorde vi Gordon Ramsey´s recept på beef Wellington. Det är lite pyssligt och kan vara lite svårt om man aldrig har gjort det f...
Himmelsk smultronglass med vanilj
Nu finns det gott om smultron i dikeskanterna. Dom små röda är goda att äta som dom är men hittar man mycket så tycker jag att man ska gör...
Oxfilé med vit sparris champinjoner och tryffelbearnaise
För 2 personer: 100-150 g oxfilé per person 10 vita sparrisar flytande smör till sparrisen 10 champinjoner, delade i mindre bitar f...
Blåbärssylt med kanel
Oj vad med blåbär det finns skogarna nu, tyvärr finns det extremt mycket mygg här uppe i Uppsala i år också så man får sätta på sig långärma...
Jamie Oliver's snabbpizza
Den här snabbpizza hittade jag när jag tittade på Jamie Oliver's 30-minutes meal. Det gäller att plocka fram alla köksverktyg och ing...
Lök och svampfyllda oxrullader i vitvinsgräddsås
6 lövbiffskivor hackad persilja Fyllning: trattkantareller ,blandsvamp,champinjoner,eller vad du har hemma 1 gul lök, finhackad salt,peppar ...
Tummen ner för smultronvin
Ursprung: Sverige, Österlen Vintyp: Fruktvin Alkoholhalt: 15 % vol. Volym: 750 ml Artikelnummer: 12069-01 Pris: 53...
Etiketter
bakat
(32)
bröd
(21)
chips
(2)
choklad
(22)
desserter
(27)
drycker
(24)
favoritrecept
(23)
fisk
(55)
fruk och bär
(41)
frukost
(16)
färs
(22)
gi
(22)
glass
(26)
glutenfritt
(72)
godis
(6)
Grythyttan
(36)
grytor
(10)
hel och halv fabrikat
(9)
hundgodis
(1)
husmanskost
(7)
Italien
(10)
jamie oliver
(7)
jul
(18)
korv
(13)
kyckling
(38)
kött
(76)
laktosfritt
(24)
lamm
(23)
lax
(1)
Matartiklar
(11)
matkul
(44)
matsidor
(13)
New York
(9)
Nigella
(7)
nyheter
(80)
nyår
(7)
odling
(6)
ost
(21)
paj
(3)
pasta
(32)
pizza
(15)
potatis
(14)
Prag
(3)
presenter
(10)
prylar
(13)
quinoa
(7)
resor
(26)
restauranger
(15)
sallad
(61)
shopping
(9)
skolan
(3)
smörgåsar
(9)
soppa
(6)
svamp
(36)
sås
(10)
Taffel
(21)
testat
(11)
tester
(4)
tips
(43)
Traditioner/Högtider
(33)
vegetariskt
(50)
Video
(6)
vin
(21)
vårrecept
(8)
ägg
(11)
övrigt
(27)
Blog Archive
►
2014
(8)
►
november
(3)
►
april
(3)
►
februari
(2)
►
2013
(18)
►
december
(1)
►
november
(3)
►
juni
(3)
►
maj
(1)
►
april
(1)
►
mars
(2)
►
februari
(3)
►
januari
(4)
►
2012
(95)
►
december
(4)
►
november
(1)
►
oktober
(4)
►
september
(9)
►
augusti
(9)
►
juli
(5)
►
juni
(7)
►
maj
(9)
►
april
(18)
►
mars
(11)
►
februari
(7)
►
januari
(11)
▼
2011
(131)
►
december
(11)
►
november
(6)
▼
oktober
(8)
Pumpagnocchi med parmesanost och salviasmör
Jamie Olivers höstiga köttgryta
Crème Brûlée
I väntan på den mest perfekta Crème caramellen
Tillagning av kött: Kärntemperaturer
Sötsyrliga äpplen med kanel och vanillj
Kanelbullens dag + recept
Ekologiskt KRAVmärkt lamm från Ervalla lamm
►
september
(9)
►
augusti
(16)
►
juli
(19)
►
juni
(11)
►
maj
(16)
►
april
(5)
►
mars
(7)
►
februari
(10)
►
januari
(13)
►
2010
(174)
►
december
(7)
►
november
(6)
►
oktober
(7)
►
september
(8)
►
augusti
(16)
►
juli
(16)
►
juni
(16)
►
maj
(21)
►
april
(18)
►
mars
(19)
►
februari
(15)
►
januari
(25)
►
2009
(383)
►
december
(16)
►
november
(19)
►
oktober
(15)
►
september
(18)
►
augusti
(17)
►
juli
(20)
►
juni
(25)
►
maj
(30)
►
april
(39)
►
mars
(59)
►
februari
(66)
►
januari
(59)
►
2008
(24)
►
december
(24)
Om mig
Anna
Visa hela min profil
0 kommentarer:
Skicka en kommentar