Nam Nam
Vardagsinspiration och kulinariska äventyr från Grythyttans djupa skogar.
lördag 28 februari 2009
Nattsandwich
lördag, februari 28, 2009
Anna
1 Kommentar
Igår natt när vi kom hem var vi hungriga.
Så jag svängde ihop en sandwich.
2 skivor ostat bröd
en skiva fetaost
ett stekt ägg
2 knaperstekta skivor bacon
en skiva rödlök
Nam nam!
Posted in:
bröd
Skicka med e-post
BlogThis!
Dela på X
Dela på Facebook
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
1 kommentarer:
Anonym
says:
28 februari 2009 kl. 18:10
Reply
Nam nam! Gott!
Skicka en kommentar
Prenumerera på inlägg
Dela
Populära inlägg
Etiketter
Bloggarkiv
Populära inlägg
Gordon Ramsey´s beef Wellington
Till nyår gjorde vi Gordon Ramsey´s recept på beef Wellington. Det är lite pyssligt och kan vara lite svårt om man aldrig har gjort det f...
Fläderchampagne
Jag såg på Det goda livet avsnitt 4 på SVT här om dagen där dom tillverkade fläderchampagne. Eftersom flädern faktiskt blommar nu så gav ...
Chevregratinerad fläskfile
Det här var super gott! 5/5 =) 1 fläskfilé 1 rödlök 1 stor vitlöksklyfta 1,5 dl turkisk yoghurt (går bra med crème fraiche också) ...
Jordgubbsfrossa: Ulvagubben's självplock på Ulva Kvarn
Ulva Kvarn är ett smultronställe för många här i Uppsala. I vacker omgivning kan du bland annat strosa runt bland loppisar, beu...
Lammhjärta tillsammans med vin svamp lök och sidfläsk
Här om dagen kom min sambo hem med en liten utmaning, ett paket med tre lammhjärtan. Eftersom jag inte varken hade ätit eller tillagat lam...
Framdel av lamm enkelt men jobbigt
I förra veckan var jag på Willys, en affär jag inte brukar handla på pga att jag tycker att kvalitén på deras livsmedlen inte är speciellt b...
Tummen ner för smultronvin
Ursprung: Sverige, Österlen Vintyp: Fruktvin Alkoholhalt: 15 % vol. Volym: 750 ml Artikelnummer: 12069-01 Pris: 53...
Etiketter
bakat
(32)
bröd
(21)
chips
(2)
choklad
(22)
desserter
(27)
drycker
(24)
favoritrecept
(23)
fisk
(55)
fruk och bär
(41)
frukost
(16)
färs
(22)
gi
(22)
glass
(26)
glutenfritt
(72)
godis
(6)
Grythyttan
(36)
grytor
(10)
hel och halv fabrikat
(9)
hundgodis
(1)
husmanskost
(7)
Italien
(10)
jamie oliver
(7)
jul
(18)
korv
(13)
kyckling
(38)
kött
(76)
laktosfritt
(24)
lamm
(23)
lax
(1)
Matartiklar
(11)
matkul
(44)
matsidor
(13)
New York
(9)
Nigella
(7)
nyheter
(80)
nyår
(7)
odling
(6)
ost
(21)
paj
(3)
pasta
(32)
pizza
(15)
potatis
(14)
Prag
(3)
presenter
(10)
prylar
(13)
quinoa
(7)
resor
(26)
restauranger
(15)
sallad
(61)
shopping
(9)
skolan
(3)
smörgåsar
(9)
soppa
(6)
svamp
(36)
sås
(10)
Taffel
(21)
testat
(11)
tester
(4)
tips
(43)
Traditioner/Högtider
(33)
vegetariskt
(50)
Video
(6)
vin
(21)
vårrecept
(8)
ägg
(11)
övrigt
(27)
Blog Archive
►
2014
(8)
►
november
(3)
►
april
(3)
►
februari
(2)
►
2013
(18)
►
december
(1)
►
november
(3)
►
juni
(3)
►
maj
(1)
►
april
(1)
►
mars
(2)
►
februari
(3)
►
januari
(4)
►
2012
(95)
►
december
(4)
►
november
(1)
►
oktober
(4)
►
september
(9)
►
augusti
(9)
►
juli
(5)
►
juni
(7)
►
maj
(9)
►
april
(18)
►
mars
(11)
►
februari
(7)
►
januari
(11)
►
2011
(131)
►
december
(11)
►
november
(6)
►
oktober
(8)
►
september
(9)
►
augusti
(16)
►
juli
(19)
►
juni
(11)
►
maj
(16)
►
april
(5)
►
mars
(7)
►
februari
(10)
►
januari
(13)
►
2010
(174)
►
december
(7)
►
november
(6)
►
oktober
(7)
►
september
(8)
►
augusti
(16)
►
juli
(16)
►
juni
(16)
►
maj
(21)
►
april
(18)
►
mars
(19)
►
februari
(15)
►
januari
(25)
▼
2009
(383)
►
december
(16)
►
november
(19)
►
oktober
(15)
►
september
(18)
►
augusti
(17)
►
juli
(20)
►
juni
(25)
►
maj
(30)
►
april
(39)
►
mars
(59)
▼
februari
(66)
Nattsandwich
Vinprovning av Chardonnay
Kyckling med ost och bacon i i BBQ sås
Lite kort om chilifrukten
Wok
Jordgubb - björnbärs sherbet
Den perfekta lunchen: marinerad fläskfile,på en sa...
Tips: Pesto
Matbloggar jag läser
Avocado tips
Bra recension av F12
Halloumi nyheter
Semlor med hallonsylt och vaniljgrädde
Falukorv och potatismos + juice nyhet
Glutenfria semlor
Mer semel recept
Fylld laxfile med quinoa, rödbetor och gröna delik...
Nya pepparsorter
Gifter i frukt och grönt
Fina matprylar hos Fina Lina
Mer glassnyheter
Mango/Persika soppa från Kivik
Godis och glass smycken
Glassnyheter!!
Pastasallad
Ädelostfyllda kycklingklubbor
Gästblogg:Skrämmande vad läkerol innehåller.
Uppsalas godaste semla
Semmelrecept
En historialektion om fettisdagen
Gästbloggning och juice utan fruktkött
Quinoasallad med kryddstark korv
Allergiker får åka tåg hungriga - SJ struntar i gl...
Honung och dijonsenapsmarinerad lax
Kivik Längtan äppeljuice
Försök 2 av 45-minutersägget.
Om rödlöken
Husmanskost till middag idag
Fler matnyheter: Müslitoast
Matnyheter
Pizza med chevre,körsbärstomater,champinjoner och ...
Din perfekta smörgås
Gorgonzolaglass
Bluffen med Crabbsticks
Benmärg
Tips: hur du lättast skalar ett ägg
Matnörderi och skandinaviska recept
Choklad på alla hjärtans dag
Tastelines alla hjärtans dags meny
Pasta med fläskkotlett broccoli och ärtor
menyförslag till alla hjärtans dag
Intressant om ägget
Världens största cheesecake
Chokladens fysik
Köttfärsbiffar med soltorkade tomater och fetaost.
Frukost smoothie
Spenat: Den gröna bluffen
Något har hamnat fel i ruccolapåsen
Mat konst
Rena rosiga champinjoner
En dag i Stockholm
Chilikyckling med rödbetor, bacon och getost
Laxpaket med salami och mozzarella
Porterbiffar med enbär och svarta vinbär
Coop Forum Gränby i Uppsala fortsättning
Äkta vara
►
januari
(59)
►
2008
(24)
►
december
(24)
Om mig
Anna
Visa hela min profil
1 kommentarer:
Nam nam! Gott!
Skicka en kommentar