onsdag 16 december 2009

Sallad med St Agur, bacon och ägg

Sallad med St Agur, bacon och ägg
Det här är en bra sallad att bjuda på vid en lunch eller middagsbjudning, enkel att göra, super god och mättande. Det är bara att fylla stora serveringsfat och kanske ha en vinegrette till eller en lite finare god olivolja. Äggen bör tas bort då dom fort blir kalla men i övrigt passar salladen utmärkt att servera som den är med något lättare till. Till exempel grillade kycklingfiléer, lax eller på en varm sommardag, precis som den är.


för 2 personer:

4-6 romansalladsblad, riv i mindre bitar
en 6-10 körsbärstomater
en bit St Agur, delad i mindre bitar
ett paket bacon
vaxbönor eller haricovert
en halv rödlök
1 avocado
2 ägg


Blanda ihop ingredienserna och stek sedan äggen och knaperstek bacon.





Reaktioner:

2 kommentarer:

Vilken härlig sallad, gott med stekt ägg till :)

Vacker mat :)! Säkert smaskigt också!

Skicka en kommentar

Dela

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More