tisdagen den 17:e april 2012

Missa inte Svenskt kött's utställning på Fotografiska

Nytt styckningsschema från Svenskt kött | | Sverige – det nya matlandetSverige – det nya matlandet:
 "Nytt styckningsschema från Svenskt kött
19 april kl. 14:00 – 16:00 i Fotografiska i Stockholm

Den 19 april presenterar Svenskt kött nya styckningsscheman med nya styckdetaljer.
”Vad är pingvinklubba? Hur ser oxkinden ut? Var sitter rostbiffen på grisen? Intresset för styckningsdetaljer har ökat kraftigt de senaste åren. Trenden kring ”nose to tail” inspirerar. Vi på Svenskt kött har nu tagit fram nya styckningsscheman för gris, nöt och lamm med flera nya styckningsdetaljer. Vi har även – för första gången – arbetat tillsammans med en illustratör och en fotograf för att visa köttets fina delar. Ett spännande grepp visade det sig!”

Reaktioner:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Dela

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More