ett paket färsk fylld pasta
1 dl pinjenötter
ett stort paket spenat
1 vitlöksklyfta,pressad
en halv butternut squash, jag tog en hälften
1 dl pinjenötter
ett stort paket spenat
1 vitlöksklyfta,pressad
en halv butternut squash, jag tog en hälften
Skär squashen i mindre bitar.
Lägg över dom i en ugnsform blanda runt med olja,salt,peppar och stek på 225 grader i 15-20 min.
Undertiden, rosta pinjenötterna på hög värme i en stekpanna, det går ganska fort å se upp så dom inte bränns. Ställ åt sidan.
Koka upp pasta enligt anvisning på paketet. Tar ca 2-5 minuter.
När det återstår 5 minuter på squashen så börja med spenaten.
Spara en näve spenat och stek upp resten i smör och vitlök,salta och peppra.
Blanda i pumpan, den sparade spenaten,pinjenötterna och pastan i den varma spenaten.
Nu är det färdigt att servera. =)
3 kommentarer:
Sitter här på jobbet kl 05:56 och väntar på att få gå hem och blir jättehungrig...
Så gott! Namnam!
supergott, men jag rostade butternut pumpan med lite chili och mycket vitlök, och tillsatte även gruyere ost när allt skulle blandas ihop.
Skicka en kommentar