Nam Nam
Vardagsinspiration och kulinariska äventyr från Grythyttans djupa skogar.
torsdag 29 mars 2012
Årets första bondbönor
torsdag, mars 29, 2012
Anna
Inga kommentarer
Alltid värt pillet i slutändan :)
Posted in:
Skicka med e-post
BlogThis!
Dela på X
Dela på Facebook
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
0 kommentarer:
Skicka en kommentar
Prenumerera på inlägg
Dela
Populära inlägg
Etiketter
Bloggarkiv
Populära inlägg
Gordon Ramsey´s beef Wellington
Till nyår gjorde vi Gordon Ramsey´s recept på beef Wellington. Det är lite pyssligt och kan vara lite svårt om man aldrig har gjort det f...
Himmelsk smultronglass med vanilj
Nu finns det gott om smultron i dikeskanterna. Dom små röda är goda att äta som dom är men hittar man mycket så tycker jag att man ska gör...
Oxfilé med vit sparris champinjoner och tryffelbearnaise
För 2 personer: 100-150 g oxfilé per person 10 vita sparrisar flytande smör till sparrisen 10 champinjoner, delade i mindre bitar f...
Blåbärssylt med kanel
Oj vad med blåbär det finns skogarna nu, tyvärr finns det extremt mycket mygg här uppe i Uppsala i år också så man får sätta på sig långärma...
Jamie Oliver's snabbpizza
Den här snabbpizza hittade jag när jag tittade på Jamie Oliver's 30-minutes meal. Det gäller att plocka fram alla köksverktyg och ing...
Lök och svampfyllda oxrullader i vitvinsgräddsås
6 lövbiffskivor hackad persilja Fyllning: trattkantareller ,blandsvamp,champinjoner,eller vad du har hemma 1 gul lök, finhackad salt,peppar ...
Tummen ner för smultronvin
Ursprung: Sverige, Österlen Vintyp: Fruktvin Alkoholhalt: 15 % vol. Volym: 750 ml Artikelnummer: 12069-01 Pris: 53...
Etiketter
bakat
(32)
bröd
(21)
chips
(2)
choklad
(22)
desserter
(27)
drycker
(24)
favoritrecept
(23)
fisk
(55)
fruk och bär
(41)
frukost
(16)
färs
(22)
gi
(22)
glass
(26)
glutenfritt
(72)
godis
(6)
Grythyttan
(36)
grytor
(10)
hel och halv fabrikat
(9)
hundgodis
(1)
husmanskost
(7)
Italien
(10)
jamie oliver
(7)
jul
(18)
korv
(13)
kyckling
(38)
kött
(76)
laktosfritt
(24)
lamm
(23)
lax
(1)
Matartiklar
(11)
matkul
(44)
matsidor
(13)
New York
(9)
Nigella
(7)
nyheter
(80)
nyår
(7)
odling
(6)
ost
(21)
paj
(3)
pasta
(32)
pizza
(15)
potatis
(14)
Prag
(3)
presenter
(10)
prylar
(13)
quinoa
(7)
resor
(26)
restauranger
(15)
sallad
(61)
shopping
(9)
skolan
(3)
smörgåsar
(9)
soppa
(6)
svamp
(36)
sås
(10)
Taffel
(21)
testat
(11)
tester
(4)
tips
(43)
Traditioner/Högtider
(33)
vegetariskt
(50)
Video
(6)
vin
(21)
vårrecept
(8)
ägg
(11)
övrigt
(27)
Blog Archive
►
2014
(8)
►
november
(3)
►
april
(3)
►
februari
(2)
►
2013
(18)
►
december
(1)
►
november
(3)
►
juni
(3)
►
maj
(1)
►
april
(1)
►
mars
(2)
►
februari
(3)
►
januari
(4)
▼
2012
(95)
►
december
(4)
►
november
(1)
►
oktober
(4)
►
september
(9)
►
augusti
(9)
►
juli
(5)
►
juni
(7)
►
maj
(9)
►
april
(18)
▼
mars
(11)
Årets första bondbönor
Loka lanserar ”mash-ups"
En grövre variant av Pesto
Nya våffelrecept till våffeldagen
Bjärekyckling
Grilled Cheese Sandwich with Garlic Confit and Bab...
Kroppkakor med rårörda lingon, brynt smör och gril...
Ingefärste vid förkylning
Surdegschips med fänkålsfrön och flingsalt
Himmelsk 2,5 timmes fläskkotlett med rosmarin och ...
Sushi i Helsingborg
►
februari
(7)
►
januari
(11)
►
2011
(131)
►
december
(11)
►
november
(6)
►
oktober
(8)
►
september
(9)
►
augusti
(16)
►
juli
(19)
►
juni
(11)
►
maj
(16)
►
april
(5)
►
mars
(7)
►
februari
(10)
►
januari
(13)
►
2010
(174)
►
december
(7)
►
november
(6)
►
oktober
(7)
►
september
(8)
►
augusti
(16)
►
juli
(16)
►
juni
(16)
►
maj
(21)
►
april
(18)
►
mars
(19)
►
februari
(15)
►
januari
(25)
►
2009
(383)
►
december
(16)
►
november
(19)
►
oktober
(15)
►
september
(18)
►
augusti
(17)
►
juli
(20)
►
juni
(25)
►
maj
(30)
►
april
(39)
►
mars
(59)
►
februari
(66)
►
januari
(59)
►
2008
(24)
►
december
(24)
Om mig
Anna
Visa hela min profil
0 kommentarer:
Skicka en kommentar