fredag 1 mars 2013

Vårkänslor: zucchini med fetaost, pecannötter och salladslök



Varma vindar smälter snön här i Grythyttan och solen har varit framme hela dagen. Blev en vårinspirerad lunch idag. En mild sötma från den stekta zucchini, sältan från fetaosten, syran från citronen och lite crunch från pecannötterna. Lovely! 


en zucchini i skivor
pecannötter, grovt hackade
en salladslök, skivad
fetaost
pressad citron
matolja
en nypa salt och lite lite nymalen svartpeppar

  • Hetta upp en stekpanna med några droppar olja i. 
  • Stek zucchinin på båda sidorna tills den fått färg.
  • Salta lite grann och dra ett varv med pepparkvarnen.
  • Lägg upp på en tallrik och strö över fetaost, pecannötter och salladslök.
  • Avsluta med lite pressad citron.






Reaktioner:

2 kommentarer:

Hej! Har du någon e-postadress som jag kan kontakta dig på?

Hej Martin, javisst har jag det =) petterssonanna@live.se

Skicka en kommentar

Dela

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More