onsdag 24 oktober 2012

Långstekt lammstek


Skåra lammstek, gärna med ben, stoppa ner rosmarin,salvia,och finhackad vitlök.
Salta och peppra runt om. 130 grader 4-5 timmar i ugnen. = oslagbart!
Tips: gör sås på skyn.

Reaktioner:

6 kommentarer:

Härligt, perfekt hösträtt med lite grova potatisar till.
Snygg bild med bra ljus!

Hej!
Halkade in på din blogg häromdagen och oj vilka bra recept jag hittade!
Nu blir det att bjuda vänner på middag varje helg för att beta av alla rätter.
Du är också välkommen(bor i Nora)! ;)

Tack Tobbe vad fint sagt =)
Middagsbjudning i Nora lät ju inte helt fel, ligger ju påvägen också kan man säga =)

Ja, jag såg att du pluggade i Grythyttan så jag antog att du är här i krokarna. ;)
Känner att jag nog kommer få lite prestationsångest om du kommer på middag. :)

Det är ju det som är nackdelen med att jobba med mat, folk vågar som inte laga mat..=) Man kanske borde säga sånt när maten redan är färdig =)

Haha, det är ju sant. Synd att jag redan avslöjat dig då. ;)

Skicka en kommentar

Dela

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More