onsdag 27 juni 2012

Lammfärsfylld portobello med fetaost och salladslök



2 portobello
150 - 200 g lammfärs
1 paket fetaost 
4 salladslökar, strimlade 
flytande smör 
salt, peppar

  • Sätt ugnen på 175ºC.
  • Bryt av foten på svampen och hacka ner den i mindre bitar.
  • Stek ihop färs, svamphacket och 3 salladslökar i lite smör. Salta och peppra. Ställ åt sidan.
  • Placera svamparna på en ugnsplåt och pensla dom med lite smör
  • Blanda ner hälften av fetaosten i den varma färsen och fyll svamparna. 
  • Baka i ugnen ca 15 minuter tills svamparna mjuknat.
  • Vid servering: strö över mer fetaost och strimlad salladslök. 



Reaktioner:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Dela

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More