för 2 pers
2 laxfiléer
2 dl fryst bladspenat
1 avocado
ett paket bacon
1 vitlökslyfta
en halv citron
smör att steka i
salt, peppar
2 dl fryst bladspenat
1 avocado
ett paket bacon
1 vitlökslyfta
en halv citron
smör att steka i
salt, peppar
Strimla och knaperstek bacon.
Fräs bladspenaten i smör och vitlök 2 minuter, blanda ihop med baconen.
Stek laxfileérna 4 minuter på varje sida, salta och peppra.
Tärna avokadon och blanda ner i bacon och spenatblandningen.
Fördela blandningen över laxen och pressa över lite citron.
4 kommentarer:
Underbart! Tack för tips!
Så gott det ser ut!!
Detta var supergottigt....Finns nu i min receptbok. Tack snälla. MVH Hellen med familj
Hellen: Va bra att du hittade något som ni tyckte om=) kul att höra!/Anna
Skicka en kommentar