2 vitlöksklyftor, pressade
1 msk matolja
sallad (det man har hemma)
rädisor
gul knipplök
romansallad
gurka
kokt broccoli
paprika
körsbärstomater
jordnötter
dessing
1 msk riven ingefära
1 msk soja
en halv chilipeppar, finhackad
1 tsk sesamolja
2 msk olivolja
Lägg kycklinfiléerna i en påse tillsammans med marinaden. Marinera kycklingen i 2 timmar eller över natten i kylen .
Grilla kycklingen på en grill 5 minuter på varje sida. Pensla med den överblivna marinaden.
Lägg glasnudlarna i en skål och slå hett vatten över så det däcker nudlarna. Efter 3 minuter är nudlarna mjuka. Häll av vattnet och låt nudlarna svalna.
Blanda ihop salladen,tillsätt nudlarna, slå dressingen över och blanda runt.
1 kommentarer:
Så fint du serverar maten :)!
Vad är glasnudlar?
Skicka en kommentar